Duinhof Klein Dishoek | by Welcome in

Vlissingen | Duinhof Klein Dishoek

In de omgeving: 3km

Ontdek Vlissingen

Gelegen aan de prachtige Westerschelde vind je Vlissingen, een stad rijk aan maritieme historie. Wanneer je zin hebt in een frisse neus, is er niets beter dan een wandeling over de langste zeeboulevard van ons land. Hier voel je de nabijheid van de passerende schepen en beleef je de zee op een unieke manier. De boulevard zelf biedt een scala aan ervaringen. Aan de ene zijde begroet Michiel de Ruijter je heldhaftig, terwijl aan de andere zijde de melodieën van het windorgel je meenemen.

Voor wie de maritieme ziel van Zeeland en Vlissingen wil ontdekken, is een bezoek aan het MuZEEum een must. Dit museum, dat onder meer in het historische Lampsinshuis is gevestigd, vertelt de verhalen van de zee. Het Lampsinshuis, met zijn karakteristieke uitkijktorentje, biedt een fenomenaal uitzicht over de zee. Eens keek reder Cornelis Lampsins hier uit naar zijn vloot; nu kun jij er genieten van hetzelfde uitzicht.

Voor een avontuurlijk dagje uit is het Arsenaal de perfecte bestemming. Dit maritieme themacentrum dompelt je onder in de wereld van piraten en zeedieren, compleet met een adembenemend uitzicht vanuit het kraaiennest. Ideaal voor een familie-uitje.

Bekijk vergelijkbare faciliteiten