Duinhof Klein Dishoek | by Welcome in

Verhuurorganisatie

Bedankt voor uw interesse in Welcome in Zeeland.

Bent u eigenaar van een luxe vakantiewoning op Walcheren en zoekt u een betrouwbare verhuurorganisatie met een persoonlijke aanpak?

Verhuur Klein Dishoek is een onderdeel van Welcome in Zeeland. Welcome in Zeeland biedt eigenaren van individueel recreatievastgoed en kleinschalige projecten een professionele exploitatie. De sleutel tot het gezamenlijk succes is een (full)-service gerichte aanpak in eigen taal, online en ter plaatse. Daarnaast streven wij naar een transparante en duurzame relatie met u als eigenaar. Wij leveren een zorgvuldig beheer en een goed rendement.

Wij zijn een jong ervaren team met een sterke focus op kwaliteit. Door goed te luisteren naar eigenaren en huurders hebben wij onze dienstverlening keer op keer kunnen verbeteren.

Naast de samenwerking met alle bekende touroperators en boekingsplatforms bieden wij uw vastgoed ook via ons eigen label 'Welcome In Zeeland' aan. Zo wordt uw woning direct onder de aandacht gebracht van alle Nederlanders, Belgen, Duitsers, Denen en Engelstaligen die op zoek zijn naar een vakantiehuis in Zeeland.

Interesse in ons verhuurconcept en/of onze visie? Neem vooral contact met ons op.

kantoorpand Verhuurservice Zeeland